(FOTO) Ena najlepših TV voditeljic na svetu sporoča: Dolgo sem molčala in trpela

D.Ži
04.05.2021 08:53
Diletta Leotta je sita življenja, ki ga na vsakem koraku spremljajo paparaci in govorice o tem, da se nastavlja milijonarjem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Atraktivna italijanska TV-voditeljica Diletta Leotta je za mnoge najlepša športna voditeljica na svetu. Priljubljena Italijanka ima pravo armado oboževalcev na družbenih omrežjih, njene objave pogosto všečka celo nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Diletta Leotta dela za televizijsko hiši DAZN, pogosto na Instagramu objavlja utrinke iz studia.

Tokrat je objavila sila atraktivno fotografijo z zapeljivim dekoltejem, kar je sprožilo na tisoče navdušenih komentarjev. Pred dnevi je spregovorila o govoricah, da je ena od lepotic, ki se pehajo za milijonarji.

Očitke strogo zavrača. "Molčala sem in dolgo trpela, do zdaj. Najbrž je to bila napaka. Verjela sem, da bodo prave informacije prej ali slej preglasile smeti. Vsak dan sem poslušala strupene trače in laži, prenašala fotografe pred hišo, drone pred oknom in zasledovanja. Utrudila sem se, dovolj je bilo," je sporočila. 

Zgodba ima svoje ozadje in se vleče vse od takrat, ko je javnost izvedela za njeno ljubimkanje s turškim igralcem Canom Yamanom, ljubljencem gledalcev romantičnih televizijskih serij. Prav veliko navdušenja nista požela, saj so oboževalci obeh prepričani, da njuna zveza temelji zgolj na želji po promociji, dasiravno se oba javno pritožujeta, da sta je deležna preveč. Dvojica se je vmes zaročila, on ji je nataknil 40  tisoč evrov vreden prstan, komentarji pa kar niso potihnili. Sit govoric o njuni zvezi je Can pred tedni skrivnostno deaktiviral svoj profil na Instagramu, kjer mu sledi več kot osem milijonov ljudi. "Najina ljubezen je resnična, le veliko obveznosti imava," je ona pojasnila njegov umik z družbenih omrežij.

Aprila letos so se pojavila resna namigovanja, da naj bi se razšla. Tudi zato, ker so njo nekajkrat opazili brez prstana, avgustovsko poroko pa sta prestavila za nedoločen čas. 29-letnica in 31-letnik trdita, da je zaenkrat vse še v redu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta