(FOTO) Gwyneth Paltrow pokazala svojo izjemno lepo 16-letno hčer. Neverjetno, kako sta si podobni!

D.Ži
19.05.2020 10:44

Jabolko res ne pade daleč od drevesa. Tudi pri Apple Martin je tako.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Gwyneth Paltrow je na Instagramu delila nekaj fotografij svoje prelepe hčerke Apple Martin, s čimer je počastila njen 16. rojstni dan. Vidimo, kako Apple pozira na kavču v kratki beli oblekci s cvetličnimi detajli in težko je ne opaziti, kako zelo je podobna svoji slavni mami. "Ne morem verjeti, da dejansko pišem te besede, a ... Vse najboljše za šestnajsti rojstni dan, draga moja deklica," je Gwyneth začela svoj zapis.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CALoLIIjAoh/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Neverjetno pametna si in imaš najboljši smisel za humor. Presrečna sem, ker sem ti lahko mama. Obožujem najine nočne razgovore, ko mi poveš vse, kar ti leži na srcu. Trdo delaš, da bi dosegla vse, kar si želiš, tvoja odgovornost je izjemna," je dodala igralka in poudarila, kako zelo žal ji je, da Apple praznuje v tako težkem času.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-sMK7ODBsh/{/instagram}
"Žal mi je, da rojstni dan praznuješ v takšnih okoliščinah, a kot zmeraj si iz tega potegnila najboljše," je sklenila. Čestitkam se je pridružilo na tisoče igralkinih spletnih sledilcev. Gwyneth je Apple dobila v zakonu s Chrisom Martinom, s katerim ima tudi 14-letnega sina Mosesa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-uuKp1DsJd/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta