(FOTO in VIDEO) Je to najgloblji dekolte v zgodovini? "Ta ženska je boginja"

A.L.
22.12.2019 16:52

"Ali je mogoče oboževati nekoga, spoštovati njegov talent in hkrati občudovati njen neverjeten dekolte," se je vprašal oboževalec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Z oskarjem nagrajena igralka Brie Larson je nedavno gostovala v šovu Jimmyja Kimmela. Posnetki z oddaje so se kmalu znašli na spletu, tam pa sprožili burne odzive. 
30-letna zvezdnica, ki se je večina spomni iz filmov Maščevalci in Stotnica Marvel, je za pospešen utrip oboževalcev poskrbela z globokim dekoltejem, ki ga je izbrala za nastop v oddaji. Svetlolaska je zablestela v povsem oprijeti črni obleki, ki je poudarila njeno vitko postavo in poskrbela, da ni prav veliko ostalo prepuščenega domišljiji. "Takoj, ko sem jo videl pri Jimmyju Kimmelu, sem vedel, da bo postala tarča pogovora na Twitterju," je zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja.
{embed_youtube}https://youtu.be/mFqAx-Tvo90{/embed_youtube}
"Ali je mogoče oboževati nekoga, spoštovati njegov talent in hkrati občudovati njen neverjeten dekolte," se je vprašal oboževalec. Drugi pa dodal: "Če niste vedeli, ta ženska je boginja."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6PlpONjfIW/{/instagram}

Marsikdo je ob tem opozoril, da je Larsonova tudi odlična igralka in prijetna oseba, pri čemer videz ne bi smel imeti najpomembnejše vloge. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5GceisjCbE/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2MuVHWD0-1/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwxIsXFjcmB/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta