(FOTO in VIDEO) Neprijetno: Kamera ujela Justina Bieberja, kako kriči na svojo ženo. Oboževalci so pretreseni

A.L.
17.07.2021 14:48
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevec Justin Bieber in njegova žena Hailey Baldwin, ki veljata za enega najbolj obleganih zvezdniških parov, trenutno pozornost vzbujata predvsem s svojim odnosom. Oboževalci ju spremljajo na vsakem koraku, zdaj so v kamero ujeli še precej neprijeten prizor, ko 27-letnik po enem od koncertov kriči na svojo tri leta mlajšo izbranko.

Posnetek je zaokrožil na spletu, mnenja pa so deljena. Medtem ko nekateri trdijo, da nikakor ne gre za pevčevo slabo voljo, ampak vzhičenost, so drugi pretreseni. Oglasila se je tudi Hailey in sporočila, naj ljudje ne verjamejo vsemu, kar vidijo, s tem pa namignila, da je v njunem odnosu vse tako, kot mora biti.

To sicer ni prvič, ko se v javnosti pojavlja zvezdnikov izpad. Mnogi mu očitajo, da zna biti do svoje žene precej nesramen, pojavljale so se celo govorice o fizičnem nasilju. Zvezdnika sicer vse trditve zanikata in sporočata, da sta zaljubljena in skupaj preživljata najlepše trenutke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta