(FOTO) Irina Shayk pozirala zgoraj brez in pokazala vse tisto, kar te dni vidi bivši mož Kim Kardashian

D.Ži
30.06.2021 11:51
Ena najlepših žensk na svetu očitno po boleči ločitvi tolaži Kanyeja Westa, s katerim je preživela nekaj romantičnih dni v Provansi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Irina Shayk je na Instagramu objavila fotografijo, ki je nastala med njenim zadnjim snemanjem. Pozirala je zgoraj brez, pri tem pa nosila zgolj tangice in škornje. Ne prav posrečeno obuvalo za peščeno plažo. Njene fotografije so v hipu zbrale 700.000 všečkov, oboževalci ji sporočajo, da je videti naravnost božansko in da dobesedno gori od atraktivnosti. 

Našel se je komentator, ki trdi, da je videti bolje od Kim Kardashian, kar se skoraj zagotovo nanaša na govorice, da naj bi Irina bila nova punca reperja Kanyeja Westa, Kiminega bivšega moža. Nedavno so na splet pricurljale njune skupne fotografije iz Provanse. Zvezdnika sta v romantičnem ambientu hotela Villa La Coste preživela nekaj romantičnih dni.

Irina in Kanye se poznata že dlje časa, spoznala sta se med snemanjem njegovega spota za skladbo Power leta 2010. Govorice, da je strast med njima končno izbruhnila, so se pojavila štiri mesece po objavi ločitve Kanyeja in Kardashianove. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta