(FOTO) Jabolko, ki ni padlo daleč: Madonnina hči zadnje čase pozira oblečena le v trakce

D.Ži
07.02.2022 09:20

Lourdes Leon rada svojim spletnim sledilcem meša glavo. Zdi se, da bi rada zasenčila tudi svojo slavno mamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Madonnina hči Lourdes Leon iz dneva v dan dokazuje, da je mamina naslednica v polnem pomenu besede. Tako kot kraljica popa tudi ona z objavami na družbenih omrežjih vsake toliko pošteno razburi domišljijo svojih sledilcev.

Minuli teden je provokativna Lourdes objavila fotografijo, na kateri pozira v hlačah z nizkim pasom, od tega, da bi bila povsem gola, pa jo je ločilo le nekaj trakcev. Omislila si je oprijeto majico z naramnicami na hrbtu. Drzna kompozicija, ki pa za 24-letnico sploh ni neobičajna, saj se že nekaj časa trudi modno zasenčiti svojo slavno mamo. 

Mlada zvezdnica je tudi zelo podjetna, saj je pri komaj 13-ih lansirala lastno linijo oblačil za veleblagovnico Macy's in se začela pojavljati v modnih kampanjah svetovno znanih blagovnih znamk. Pred kratkim je razkrila, da si zelo želi prodreti tudi v svet filma in se preizkusiti kot igralka. Njeno ljubezensko življenje je kar solidno, saj je že štiri leta v srečni zvezi z Jonathanom Puglio, s katerim se pogosto fotografirata pomanjkljivo oblečena. 

Lourdes je Madonnin najstarejši otrok, ima pet bratov in sester, od katerih so štirje posvojeni, Madonna je rodila le še sina Rocca, ki ga je spočela z Guyjem RitchiemLourdes obožuje medijsko pozornost in rada šokira. Je tudi ena najbolj znanih promotork poraščenih ženskih pazduh.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta