(FOTO) Je to mogoče? Zanimanja za koncert Rite Ora v Zadru skorajda ni

A.L.
29.08.2019 15:16

Organizator ni zaskrbljen, meščani so besni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rita Ora med koncertom ...
Profimedia

Medtem ko svet nori za angleško pevko albanskih korenin Rito Ora, obstaja kraj, kjer, kot kaže, zvezdnica ne bo dvignila veliko prahu. Že jutri bo namreč pevka nastopila v zadrski Dvorani Krešimirja Ćosića, ki sprejme okoli šest tisoč ljudi. Čas koncerta se nezadržno približuje, organizatorji pa so doslej uspeli prodati le 3.000 kart, kar pomeni, da bo dvorana na pol prazna. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1U4WzoFKNF/{/instagram}
Denis Karlović, organizator dogodka, je za hrvaške medije dejal, da ima mesto pravico organizirati tako velike in odmevne koncerte navkljub neuspehu. A če slaba prodaja kart ne skrbi organizatorja, so toliko bolj jezni meščani, ki trdijo, da želi organizator z njihovim denarjem izpasti "frajer".
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1GO8PeDPb_/{/instagram}
Povsem brez skrbi pa lahko v Zadar pripotuje Rita Ora. Ta bo ne glede na število obiskovalcev v žep pospravila več kot 130.000 evrov, poročajo hrvaški mediji. Pomembnejše vprašanje, ki se ob tem postavlja, je, kako bo stroške pokril organizator. Samo z vstopnicami mu to zagotovo ne bo uspelo, drugo vprašanje pa je, ali bodo po pogajanjih nekaj denarja primaknili sponzorji. Da so se organizatorji koncerta zares lotili megalomansko, pa kaže tudi dejstvo, da so samo v Facebook kampanjo vložili več kot 7.000 evrov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B03_DkVDia7/{/instagram}
Priljubljena pevka pa v teh dneh brezskrbno potuje po Evropi in nastopa. Na Instagramu je objavila fotografije in sporočila, da gre po poti od Berlina do Rusije in od tam na Hrvaško. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0toM-ojxAd/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/ksdAs4LBRq8{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/BxaR42Vy2LI{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta