(FOTO) Jerca Zajc Šušteršič: Televizija je tisto, kar znam delati

Gorazd Dominko
16.01.2019 09:21
Danes je Jerca na planetu, ki jo osrečuje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV
Jerca Zajc Šušteršič
Tom Tristan
. “Vedno sem si želela imeti tri otroke in zdaj sem presrečna, da jih imam. Povsem izpopolnjena sem,”

Pa načrti?

“Iskreno, ne vem še niti si še nisem vzela časa, da bi resno razmišljala o tem,”
“Televizija je tisto - to pa že lahko brez slabe vesti rečem - kar znam delati in za kar sem dobila tudi več potrditev. Vedno me je veselila, izpolnjevala, tako da ji še nisem zaprla vrat. Ko sem pred TV-ekranom najpogosteje analiziram, komentiram, hvalim, kritiziram ravno informativne oddaje, premišljujem, kako bi določen prispevek ali oddajo naredila sama.”

O zadnjem slovesu in družinski pravljici

“Nobena skrivnost ni, da z aktualnim vodstvom nisem imela enakih pogledov na to, kaj bi ‘news’ moral biti, sita sem bila tudi nenehnih sprememb, vsakih nekaj mesecev smo vse obračali na glavo, spreminjali formo in pozabljali na vsebino. In glede na to, kje je Planet danes, sem lahko samo vesela, da nisem več del te zgodbe,”
Seveda je pomembno uresničevati svoje poklicne cilje, a po drugi strani je tudi vzgajati tri majhne otroke vsaj tako oziroma še bolj pomembno poslanstvo, ki te lahko povsem okupira, a te tudi zelo osrečuje. In ne nazadnje - otroci te res potrebujejo samo nekaj let, potem gredo, tisto, kar si jim dal, ostane. Tako da ... pustimo času čas, pred nami je božična, družinska pravljica, v novem letu pa želim zdravja moji ožji in širši družini, tudi bralcem revije Obrazi, vse ostalo tako ali tako že imam!”
Članek je bil objavljen v decembrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta