(FOTO) Kaj se dogaja? Razgaljeni David Beckham v jacuzziju z drugo žensko

A.L.
26.10.2019 12:28

Kako situacijo komentira Vicotira Beckham?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Courteney Cox je z objavo na družbenih omrežjih razburila oboževalce. Objavila je namreč fotografijo, na kateri v jacuzziju pozira v družbi razgaljenega Davida Beckhama. Še preden so se oboževalci lahko odzvali, je skupno fotografijo zamenjala tista, na kateri jima družbo delata še igralca Jesse Tyler Ferguson in Eric Stonestreet iz serije Moderna družina. Tako je prav kmalu postalo jasno, da se 44-letni nekdanji nogometaš in 55-letna igralka mudita na snemanju serije Moderna družina. To je posebna čast posebej za Beckhama, ki je veliki oboževalec omenjene serije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4DXnJaD9-r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again{/instagram}
Kasneje je utrinek s snemanja objavil tudi Beckham in oboževalcem sporočil, da je spoznal novo prijateljico. In kako situacijo komentira Victoria Beckham? Kot kaže, ni ljubosumna. Še več, svojemu možu je kar preko Instagrama sporočila, da komaj čaka predvajanje epizode, v katerem nastopa Beckham.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4DiAI2Bp79/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta