(FOTO) Kako Jennifer Lopez uspeva, da je pri 50 videti 20 let mlajša? Tukaj so vse njene skrivnosti

A.L.
28.01.2020 15:33

Jennifer Lopez je pred meseci dopolnila petdeset let, marsikdo je prepričan, da jih kaže dvajset manj. Kako ji uspeva? Tukaj je seznam stvari, ki se jih zvezdnica drži in od katerih ne odstopa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

1. Nikoli ne preskoči vadbe
Medtem ko se marsikdo težko loti telovadbe, rojstne dneve, vikende in druge priložnosti pa pogosto najde kot izgovor, da se telesni aktivnosti izogne, to ne pride v poštev pri Jennifr Lopez. Nekoč je na Instagramu zapisala: "Telovadila bom in s tem ohranjala najboljšo formo v svojem življenju."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7loNuoJwpw/{/instagram}

2. Prisega na glikolno kislino
Glikolna kislina naj bi bila po poročanju tujih medijev sestavni del lepotne rutine 50-letnice. Kot je znano, ta odstranjuje odmrle površinske celice, spodbuja tudi obnovo celic, kar je idealno za zrelo kožo. Lopezova je nekoč že dejala, da glikolno kislino uporablja za zdrav sijaj.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B25l4ZTAkiu/{/instagram}
3. Prisega na beljakovine
Pevka je nekoč priznala, da ima pogosto potrebo po nezdravi hrani, pri čemer ji vedno pomagajo beljakovine. Kot pravi, je to dober nadomestek, po katerem je sita in polna energije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1T20fGgn1X/{/instagram}
4. Telovadi zgodaj zjutraj
Zvezdnica večkrat na družbenih omrežjih deli fotografije jutranje telovadbe. Kot kaže, prisega na zgodnje vstajanje, telovadba pa je najboljši način za prebujanje telesa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6eDk4GJtBE/{/instagram}
5. Nikoli se ne sonči
Mnogi strokovnjaki že leta glasno opozarjajo na škodljive posledice pretiranega sončenja. In Jennifer Lopez to še kako dobro ve. "Močno verjamem v pomembnost kreme s zaščitnim faktorjem. Na soncu nikoli ne ostanem predolgo."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B19Ook9gsU4/{/instagram}

6. Tri stvari, ki se jih ne bi nikoli "dotaknila"
Vsi vemo, da alkohol, cigareti in kava povzročajo številne težave, mnoge se odražajo tudi na koži. Jennifer Lopez se vsemu naštetemu izogiba. In kot kaže, deluje. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz2T-nqg1Ce/{/instagram}
7. Za spanec si vzame veliko časa
"Moje prvo pravilo je, da imam vedno dovolj časa za spanec. Če je idealno, imam rada od devet do deset ur spanca. Če mi to ne uspe, vedno poskrbim, da spim vsaj osem ur," je povedala nekoč.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp8Gv51Ao1D/{/instagram}
8. Meditira
Lopezova se je leta 2015 podrobneje srečala z meditacijo. Danes je to že njena rutina. Vsako jutro in vsak večer si vzame dvajset minut za meditacijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtPC8hjAFTn/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta