(FOTO) Kako romantično! Alen Kobilica na Kanarcih srečen z lepo znano Slovenko

D.Ži
30.01.2020 09:35

Prav mogoče je, da je slovenska scena dobila enega najlepših parčkov daleč naokoli. A dvojica še molči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Glej no glej, kdo te dni preživlja očitno naravnost pravljične dni pod prijetno toplim kanarskim nebom. Maja Prašnikar, simpatična pevka, ki se je tisti z nekaj zgodovinskega spomina spomnite kot članice ne prav dolgo žive dekliške skupne Unique, ki jo je rodila oddaja Popstars, zadnja leta pa je znana predvsem po tem, da Slovence spodbuja k bolj zdravemu življenju, se te dni sonči na čudovitem kanarskem otoku Lanzarote, kjer se pomlad nikoli ne konča. Kar niti ne bi bilo tako posebno, če ne bi tam uživala z Alenom Kobilico, enim najuspešnejših slovenskih manekenov in navdihujočih športnikov. Predanost aktivnemu življenju in športu nasploh ju zagotovo močno povezuje, neuradno pa je že nekaj časa slišati, da naj bi lepa dvojica cono prijateljstva prerasla. Kot kaže, je preskočila iskrica ljubezni. Maja je medtem na Instagram poslala fotografijo, na kateri z Alenom sproščeno sedita na ležalniku, in več kot očitno je, da sta si zelo blizu. Kar težko je verjeti, da bi si zgolj prijatelja bila tako zelo predana. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B76qkprF3Yf/{/instagram}
Lanzarote sicer nista izbrala po naključju, saj ima Alen tam z ekipo pomembne triatlonske priprave. Če informacije držijo, je slovenska scena očitno dobila enega najbolj simpatičnih parčkov. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5sEFigFqRQ/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1JnUw4lPr-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bk1sa0iFwxa/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkS0E7RFrdU/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta