(FOTO) Kam bi se Melania Trump rada vrnila? Vir blizu nje trdi, da si želi priti domov

A.L.
10.12.2020 15:44
Kaj bo odslej počela Melania Trump?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Medtem ko Donald Trump še vedno ni priznal poraza na ameriških volitvah, njegova Melania razmišlja le o tem, da bi se rada čimprej vrnila domov, je za CNN povedal vir blizu znane Slovenke. Od Bele hiše se tako počasi poslavlja, zanimala pa naj bi se tudi za to, do kakšne finančne pomoči bo upravičena po 20. januarju. Zdi se, da slovo od položaja prve dame ZDA prinaša tudi nekaj grenkobe, 50-letna Melania Trump naj bi bila precej zaskrbljena, kako bo videti njeno življenje po vrnitvi v normalo.

Reuters

In če Trumpova v predsedniških kampanjah ni bila posebej aktivna, je drugače ob selitvi. Za pomoč pri odhodu iz Bele hiše je najela Marcio Lee Kelly, ki ji bo pomagala, da bo selitev potekala brez težav. Kaj točno bo Melania Trump počela prihodnje leto, še ni povsem jasno, nekateri ugibajo, da bo napisala knjigo spominov, drugi razmišljajo, da bo v knjigi zbrala nasvete o notranjem opremljanju in tem, kako biti gospodinja.

Profimedia

A četudi si prva dama želi domov, to ne pomeni, da prihaja v domačo Sevnico. Skupaj s sinom in Donaldom Trumpom naj bi se veselila življenja na Floridi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta