(FOTO) Kar naenkrat 20 let mlajša: Demi Moore je krepko pretiravala z lepotnimi posegi

D.Ži
28.01.2021 08:45
58-letna Demi Moore si je uresničila sanje in se kot manekenka sprehodila po brvi virtualne modne revije znamke Fendi. A oblačila je povsem zasenčil njen močno pomlajen obraz, ki skoraj nima več mimike.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kakšno presenečenje! Ne le to, da je kar naenkrat videti vsaj dvajset let mlajša, poleg tega se je kot manekenka nepričakovano sprehodila po pisti Fendijeve virtualne predstavitve pomladno-poletne kolekcije v Parizu. 58-letna Demi Moore je blestela v črni svileni obleki, ki je razgaljala njena ramena, nosila je markantne uhane in temno torbico brez ročajev. Kasneje je svojih manekenskih nekaj minut opisala kot izpolnitev najstniških sanj. 

Zvezdnica, ki se je najbolj spomnimo iz filmskih uspešnic Duh in Striptiz, pravi, da je nova Fendijeva kolekcija magična in lepa. Za njo sta na pisto stopili še Cara Delevigne in supermanekenka Bella Hadid, presenetile so tudi kultne lepotice 90-ih Kate Moss, Naomi Campbell in Christy Turlington, piko na i virtualnemu spektaklu je dodala 18-letna hči Kate Moss, ljubka Lila Grace.

Demi Moore leta 2017. 
Profimedia

Demi Moore so se očitno zelo dotaknili očitki zadnjih let, da se je zanemarila in postarala. Svoj čas velika ljubiteljica lepotnih popravkov se je med karanteno očitno konkretno vzela v roke in se drastično pomladila, dasiravno je pravim oboževalcem bila všeč tudi v malo bolj naravni različici. Odzivi na njeno novo podobo niso ravno najboljši, saj mnogi menijo, da je videti kot lutka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta