(FOTO) Končno odprl vrata! Presenečeni boste, kako je videti notranjost hiše Jana Plestenjaka

D.Ži
18.05.2021 08:40
Zvezdnik svojo zasebnost že vrsto let skrbno skriva, na družabnih omrežjih pa je svojim oboževalcem vendarle dovolil, da pokukajo v njegov dom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Anja Tomanič

Dolga leta je svoj mali svet skrival pred očmi javnosti, v zadnjem času pa se je Jan Plestenjak vendarle odločil oboževalcem vsaj malo odpreti vrata svojega strunjanskega doma, v katerem je breme slave in priljubljenosti morda vsaj nekoliko manjše. Da gre za velikega esteta, je jasno, tudi zato, ker prihaja iz umetniške družine in je sin ene najuspešnejših slovenskih slikark, Dore Plestenjak. Občutek za lepoto, zmernost, pa tudi praktičnost zaznamo na fotografijah, ki razkrivajo nekaj kotičkov hiše. 

Prostori so opremljeni brezčasno, a z nekaj sodobnega pridiha. Sredozemsko svetlo, izčiščeno in nenačičkano. Jan je hišo uredil tako, da ima tam njegova glasbena strast dovolj prostora, da na polno zamahne s krili in rojeva nove uspešnice. Tudi kakšno priznanje za glasbene uspehe se blešči na steni.

Ker je po duši gurman, najbrž pa tudi, kadar ni sredi delovne vneme, vsaj malo hedonist, je kuhinja eden najpomembnejših prostorov. Kuha v njej samo zase, ali še koga? Odgovor na to, kot zmeraj, pozna le Jan sam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta