(FOTO) Kriminalca ustrelila sprehajalca psov Lady Gaga in ugrabila njena dva štirinožca

A.L., STA
26.02.2021 08:00
Neznana storilca sta v Los Angelesu v sredo zvečer ustrelila sprehajalca psov znane pevke in igralke Lady Gaga ter ugrabila njena dva od treh psov. Policija je enega od treh psov kasneje našla. Druga dva sta še vedno v rokah ugrabiteljev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Neznanca sta ustrelila 30-letnega Ryana Fischerja, ki je blizu svojega doma na aveniji Sierra Bonita sprehajal tri francoske buldoge po imenu Koji, Miss Asia in Gustavo. Kriminalca sta vanj izstrelila štiri naboje. 

Kasneje je policija našla tudi psico Miss Asio, ki ji je uspelo, da je med streljanjem pobegnila. Druga dva psa sta morilca odpeljala s seboj v belem avtomobilu znamke BMW. Cena francoskih buldogov se v ZDA giblje tudi po 10.000 dolarjev za enega.

Lady Gaga je za vrnitev psov ponudila več kot pol milijona dolarjev nagrade in zagotovila, da ne bo nič spraševala. Za policijo je sicer prednostna naloga aretacija morilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta