(FOTO) Lačna slave? Mlajša sestra Kate Moss med sprehodom razkazovala preveč

17.09.2021 09:26
Lottie Moss se je pokazala v razgaljeni različici, kar ni nič zares novega, saj na Instagramu pogosto deli fotografije, na katerih je večinoma brez oblačil.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mlajša sestra legendarne manekenke Kate Moss, 23-letna Lottie, se na vse pretege trudi pritegniti pozornost svetovne javnosti. Recept za to je našla v razgaljenem poziranju.

Profimedia

Videli smo jo že v vseh mogočih položajih, večinoma z oblačili ni imela veliko opravka. Navdušeni paparaci so jo ta teden ujeli med sprehodom po Londonu. Zdela se je nenavadno konservativno oblečena, a hitro je popravila vtis, ko je razprla suknjič, pod katerim je nosila rožnato prosojno bluzico, modrc je seveda pustila doma.

Profimedia

Kljub razvpitosti v slavi še vedno močno zaostaja za svojo zvezdniško sestro. Lottie na Instagramu sledi okoli 400 tisoč sledilcev (Kate jih ima kar 1,2 milijona), s sestro pa jo v glavnem povezuje le provokativno obnašanje.

Kate, ki je dolga leta naslovnice polnila z zgodbami o svojih odvisnostih, je v modni svet stopila, ko ji je bilo komaj 14 let. Takrat jo je opazila Sarah Doukas, ustanoviteljica modne agencije Storm. Zgodilo se je na newyorškem letališču. Dve leti kasneje jo je poznal že ves svet. Zdi se, da vrla Lottie na svoj veliki met še čaka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta