(FOTO) Lepotica je zaradi svojih velikih prsi povsem nesrečna: "Ušle so nadzoru!"

D.Ži
29.07.2020 00:00

Rhian Sugden sicer priznava, da je zaradi svojih oblin obogatela, a si hkrati želi manjši nedrc.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Rhian Sugden je ena najbolj znanih lepotic iz moških revij ter prva gostja The Sunove serije Going Bust, v kateri ženske govorijo o odnosu s svojimi prsmi. Na Instagramu ji danes sledi 433 tisoč ljudi, Rhian pa priznava, da je zaradi svojih prsi zaslužila pol milijona funtov, saj so jo zaradi oblin večkrat najeli za snemanje oglasnih kampanj in televizijskih oddaj. Razkrila je, da so se ji medtem še povečale, zato je s 70F številko nedrca morala povečala na 70H, a jih zdaj želi zmanjšati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCsnyYXjKHk/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Vedno sem nosila košarico velikosti D/E, a sem se vmes zredila in vse mi je šlo v prsi. Zdaj so ušle nadzoru, svoje je naredila tudi gravitacija. Vse bi dala za košarico C. Če me nekdo vpraša, ali bi si jih želela odrezati, bi mu pritrdila," je priznala. Danes ima lepotica 33 let, svojo kariero pa je že v najstniških letih zagnala v domačem Manchestru. Pri 19-ih je pozirala zgoraj brez za The Sun. "Moja kariera je od takrat šla samo še navzgor, neprestano sem snemala 12 let. Pred osmimi leti so mi ponudili sodelovanje v Big Bortherju. Nisem prepričana, koliko sem do zdaj zaslužila, a rekla bi, da okoli pol milijona funtov," pravi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCGnpTLDbMR/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Zgoraj brez je nehala pozirati, ko je dopolnila 30 let, torej pred tremi leti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBKypM2DFu_/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta