(FOTO) "Ljubezen! Res si želim, da bo za vedno!" Zaradi zvezdniške zaroke so v šovu tekle solze

Gr.G.
22.03.2021 10:24
Polfinale šova je razkril še dve maski. Za glasom skrivnostne nune se je skrivala Maja Založnik, masko pajkovke pa je snela Aleksandra Ilijevski. A za še večje presenečenje je poskrbel Miha Hercog ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha Hercog je na odru pokleknil in zaprosil za roko svojo Sašo Lendero. Rekla je da.
Planet Tv

Za največje presenečenje šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je v nedeljo poskrbel član zvezdniške ekipe Miha Hercog, ki je povsem osupnil svojo izbranko Sašo Lendero. Na odru jo je namreč pred kamerami zaprosil za roko. Dogajanje je presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti in so se srečnemu paru z iskrenimi čestitkami in objemi kmalu pridružili na odru. Pevka je na svojem Facebook profilu zapisala: "Ljubezen! Res si želim, da bo za vedno!"

Zvezdana Mlakar
Planet Tv

Saša in Miha sta se že v prejšnjih oddajah zbadala o tem, kdo bo v oddaji šel na kolena, in ko je maska koruze navdušila s Sašinim hitom Ne grem na kolena, je Miha presodil, da je trenutek pravi, in se ji je tako pridružil na odru, kjer je Saši ponudil prstan s črnim diamantom. "Po navdihu in po srcu," je snubitev pred kamerami kasneje komentiral Miha, Saša, ki jo je partner iskreno presenetil, pa je dodala, da mora v življenju vse priti ob pravem času.

Miha Gačanovič Gacho
Planet Tv
Dogajanje na odru je presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti. 
Planet Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta