(FOTO) Luka Šulić, Isaac Palma, Špela Pavlin ... Kateri znani Slovenci so letos postali starši?

A.L.
31.12.2019 15:40

Leto se izteka, številni znani Slovenci in Slovenke pa si ga bodo zapomnili tudi po naraščaju. Kdo vse se je letos razveselil povečanja družine?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja mis Slovenije Sanja Grohar je v prvih januarskih dneh postala mamica malemu Nicolaiu, vse od otrokovega rojstva pa sledilce na Instagramu navdušuje z družinskimi fotografijami, ki nastajajo v Londonu, kjer živijo. V začetku leta se je sina Arrona razveselila tudi manekenka Iris Mulej, ki ima doma že hčerko Isabello.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6i5vrVJROK/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6bc583p0NP/{/instagram}
Štajerski čelist Luka Šulić se je letos razveselil že drugega otroka. Prvorojencu Valu se je pridružila še Hana. V prvih junijskih dneh sta se naraščaja razveselila tudi pevec Isaac Palma in njegova Patricija, ki sta prvorojenko poimenovala Isabella.
Z očetovstvom se je letos prvič srečal tudi najboljši slovenski kolesar Primož Roglič. S partnerko Loro Klinc sta prvorojenca poimenovala Lev. Družino je letos povečal tudi Miro Cerar, ki se je razveselil deklice Maje, pa raper Zlatko, ki je očka postal že četrtič, tretjega otroka, ki sta ga z ženo poimenovala Japec, pa se je razveselil Luka Jezeršek.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BykwVYHAeWh/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6vTyaZHNU9/{/instagram}
Prvič je očka postal Tin Vodopivec, veselo je bilo tudi v družini igralke Ane Dolinar Horvat, kjer se je Ronji in Nani pridružil Lun. Decembra je veselo novico, da je prvič postala mamica, sporočila tudi Špela Pavlin, nekdanja članica skupine Atomik Harmonik. Z možem Žigo Pavlinom sta se razveselila Matiasa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6i5FpkFSrE/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta