(FOTO) Miley Cyrus sporoča bivšima: Poglejta, kaj zamujata!

S. B.
27.09.2019 13:18

Seksi pozdravi iz vroče Arizone in slovo od nekdanjih ljubezni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška zvezdnica Miley Cyrus si je privoščila nekaj dni vročih počitnic v nacionalnem parku Grand Canyon ali po naše v Velikem kanjonu v Arizoni. Seveda je pevka o tem obvestila vse, ki ji sledijo na Instagramu in ni dvakrat za reči, da med temi nista tudi spletna zvezdnica Kaitlynn Carter in igralec Liam Hemsworth. Oba njena partnerja iz pred kratkim prekinjenih zvez.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B24p2_jpeKj/{/instagram}
Ker pa Miley slovi po svoji drznosti, so takšne tudi njene nove fotografije. Zadovoljen nasmeh, izklesano telo in zaobljena zadnjica v črnih tangicah več kot očitno sporočajo: Poglejta, kaj zamujata! Tega sicer 26-letnica ni zapisala pod ujet trenutek ob bazenu, si je pa za svoje sporočilo izposodila verz Jonathana Larsona: "V meni je več moškega, kot boš ti kadarkoli bil, in več ženske, kot boš kadarkoli lahko dobil."  Pod fotografijo, kjer je postavila na ogled svojo popolno zadnjico, pa je čisto iskreno priznala: "Slovesa niso nikoli lahka ..." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B24k7DfJfAg/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta