(FOTO) Naomi Campbell zaščito pred koronavirusom dvignila na povsem novo raven

D.Ži
11.03.2020 10:42

Oblečena v zaščitni pajac, z rokavicami in masko je na letališče prišla ena najbolj znanih žensk na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Že dolgo je znano, da je Naomi Campbell ena tistih zvezdnic, ki so obsedene s čistočo. Preden sede na letalo, z razkužilnimi robci in drugimi pripomočki temeljito očisti vse okoli sebe. Zdaj, v času svetovnega boja s koronavirusom, je ena najuspešnejših manekenk v zgodovini, higieno in samozaščito pred bakterijami dvignila na povsem novo raven.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/{/instagram}
Lepotica je na letališče prišla zakrita od glave do pet, oblečena v bel zaščitni pajac, z rožnatimi gumijastimi rokavicami na rokah in zeleno zaščitno masko na obrazu. Dolga leta v svetu mode se ji poznajo, saj je s svojo zaščitno opravo uskladila bel kovček. "Varnost na prvem mestu, nova raven. Cel video bo kmalu objavljen na YouTubu," je pripisala fotografiji. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9ksdqbnb9G/{/instagram}
Fotografijo je objavila malo po tistem, ko so svetovni mediji objavili informacijo, da je zaradi novega koronavirusa umrlo že 4000 ljudi, 110 tisoč pa naj bi jih bilo okuženih. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0L4IRMnUkx/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kako zelo pomembna ji je higiena na letalu, je pokazala lani, ko se je med letom fotografirala z rokavicami, masko in sredstvom za razkuževanje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta