(FOTO) Naša vroča plesna zvezdnica v provokativnih črnih kopalkah pozira na Hvaru

D.Ži
01.07.2021 10:31
Nadia Bychkova si je že tretje leto zapored omislila dopust pri naših sosedih, kmalu pa jo čaka vrnitev v Veliko Britanijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Naša lepa plesalka Nadia Bychkova, ki je svetovno javnost navdušila v britanski različici šova Zvezde plešejo, si je že tretje leto zapored omislila dopust na Hrvaškem. Na njenem instagramovskem zidu lahko te dni občudujemo sila atraktivne fotografije s Hvara. Svojim 85 tisoč sledilcem se je pokazala v zapeljivih črnih kopalkah, pozirala je tudi na gugalnici na plaži Carpe Dien. "Pojdimo skupaj, odkrijmo svobodo. Pozabite vse svoje klišeje, dobrodošli v moji resničnosti," je pripisala v francoščini.

V jadranskih lepotah atraktivna Ukrajinka uživa s svojim možem, nogometašem Matijo Škarabotom in hčerko Milo. Po dopustu se bo vrnila v Veliko Britanijo, kjer bo posnela naslednjo sezono plesnega šova, kot piše Daily Mail, se ji obeta tudi 10 dni karantene.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta