(FOTO) Ne ga lomiti! Špela Grošelj meni, da nima postave za na plažo

D.Ži
31.07.2020 09:25

Ena najbolj atraktivnih slovenskih estradnic očitno potrebuje novo ogledalo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Naj nekdo Špeli Grošelj zamenja ogledala, ker očitno v njih ne vidi prave slike. Priljubljena slovenska pevka in voditeljica je skozi leto veliko govorila o sebi, svojem življenju, pa tudi o svoji postavi. Videli smo jo že v zelo vitki različici, pa tudi zelo zaobljeni in vedno je bila čedna, četudi se prav dobro v svoji najtežji fazi ni počutila. Te dni je Špela na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri jo vidimo med supanjem na morju.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDOQUy8hLT_/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kot mnogi slovenski estradniki tudi ona letos počitnikuje na hrvaški obali. Nič posebnega, vse dokler ne preberemo statusa ob fotografiji. "Bič bodija letos ni, ampak lej ... sej ga tut lan ni blo. Delam pa na tem, da bo. Leta 2022. Mrbit," je napisala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCgzVydBqN3/{/instagram}
Sprožila se je burna debata o tem, kaj naj bi manjkalo njeni "plažni postavi". Špela, ne ga lomiti, videti si odlično in povsem v redu!
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9MhJEthde1/{/instagram}
Morda bi morali pevki in številnim drugim povedati, da "plažna postava" v resnici ne obstaja in da so si jo izmislile korporacije, ki bi rade na slabi samopodobi množic kaj zaslužile. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta