(FOTO) Nekoč mladoletna prostitutka, ki je spala s francoskimi nogometaši, danes pa ...

A.L.
20.05.2019 14:00

"Bila sem darilo za njegov 26. rojstni dan. Prišla sem v pariški disko klub, kjer mi je plačal, kar sem želela, nato sva se odpravila proti Munchnu, kjer je rezerviral sobo v luksuznem hotelu."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zahia Dehar na rdeči preprogi v Cannesu ...
Profimedia

Zahio Dehar je javnost spoznala kot mladoletno prostitutko, ki je zadovoljevala francoske nogometaše, med njimi tudi zvezdnika Ribéryja​. Danes se 27-letnica posveča drugim stvarem. Po pisanju tujih medijev se je lotila modnega oblikovanja, igralstva in manekenstva. Spolni škandal, v katerega je bila vpletena, naj bi ji odprl marsikatera vrata, prejemala je ponudbe za nastope v reklamah. A njena prva ljubezen naj bi, kot poročajo tuji mediji, postalo igralstvo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvFE__9Brla/{/instagram}
Od škandala pa do danes je 27-letnica delala kot model, sprehodila se je celo na pisti Chanelove modne revije in krasila nekaj naslovnic svetovno znanih revij. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bg35-oihZpY/{/instagram}
Sicer pa spomnimo, da so pred devetimi leti mediji poročali o vezistu Bayerna Francku Ribéryju, ki je za svoj rojstni dan plačal nekaj manj kot 2000 evrov za eno noč strasti s takrat mladoletno maroško prostitutko. Nogometaš in Deharjeva sta se užitkom predajala  v enem od petzvezdičnih bavarskih hotelov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BeOIXORhwRP/{/instagram}
"Bila sem darilo za njegov 26. rojstni dan. Prišla sem v pariški disko klub, kjer mi je plačal, kar sem želela, nato sva se odpravila proti Munchnu, kjer je rezerviral sobo v luksuznem hotelu. Tam mi je plačal za spolne odnose. Bila sem lepo darilo, mar ne," je medijem razlagala Zahia Dehar, ki se je z najstarejšo obrtjo začela ukvarjati pri 16 letih.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BJ-3O1mjlrb/{/instagram}
"Vedno sem izgledala starejša, kot sem v resnici. Ko sem spoznala, da je moškim to všeč, sem pomislila, zakaj ne bi tega uporabila. Srečala sem se z vsemi ljudmi iz poslovnega in športnega sveta. Iščejo me in jaz sem jim na voljo. Nimam zvodnika, zato gre ves zaslužen denar meni. Usluge ponujam samo tistim, ki jim želim. Nihče me ne more v nekaj prisiliti. Oče in mama do sedaj nista imela pojma, s čim se ukvarjam, a mislim, da zdaj vesta." je bila iskrena. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZ_AGdEhQ51/{/instagram}
Franck Ribéry in Karim Benzema sta se zaradi spolnega odnosa z mladoletnico znašla celo na zatožni klopi, a sta bila oproščena. Zagovarjala sta se z besedami, da nista mogla vedeti, da je Zahia mladoletna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BJAyQZ7DOun/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta