(FOTO) Nesramežljiva Icardijeva žena pojasnila, zakaj se neprestano slika brez oblačil

D.Ži
10.01.2020 11:23

Vroča Wanda Nara je končno razkrila, zakaj neprestano na splet pošilja fotografije, ob katerih radodarno razkazuje vse svoje čare.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ženska in agentka znanega argentinskega nogometnega napadalca Maura Icardija, ognjena Wanda Nara, skoraj vsak dan na svojem Instagram profilu objavi kakšno fotografijo, na kateri je popolnoma gola. Zdaj je erotična lepotica končno razkrila, zakaj se je njen spletni ekshibicionizem tako zelo razplamtel.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B63z1E8qWC6/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Nari na Instagramu sledi neverjetnih šest milijonov ljudi, sama pa pravi, da fotografije svojih slečenih oblin objavlja le zato, da se sledilci ob njih zabavajo. "S svojimi seksi fotografijami zabavam številne oboževalce, tudi v trenutkih, ko niso pretirano srečni. Dobivam veliko lepih komentarjev," je Nara povedala za Corriere della Sport.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7Ds96tI7NF/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Da bi svoje besede še podkrepila, je na Instagramu objavila novo fotografijo, na kateri si ji tokrat vidijo celo prsne bradavice. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6u3v9Wqe2e/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta