(FOTO) Noro! Tako dobro je pri 50-ih videti voditeljica priljubljene kuharske oddaje

D.Ži
03.09.2020 09:50

Klub izklesanih abrahamovk je dobil novo izjemno članico. Padma Lakshmi se je ob tej priložnosti razpisala o vsem, kar trenutno muči svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kako neverjetno dobro je videti! "Petdeseta so nova trideseta in čutim, da šele prav začenjam," je na Twitterju zapisala Padma Lakshmi in objavila nekaj fotografij, na katerih jo vidimo v kopalkah barve fuksije. Veselo čofota med valovi, se smeji in objektivu nastavlja svojo izjemno zapeljivo postavo. Svežepečena abrahamovka je najbolj znana po vodenju tekmovalne kuharske oddaje Top Chef, na spletu pa ji sledi 980 tisoč ljudi. 
{twitter}https://twitter.com/PadmaLakshmi/status/1300937382783578113{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/PadmaLakshmi/status/1300937731703484416{/twitter}
Fotografijo v kopalkah je poslala tudi na svoj Instagram, le da je za to omrežje izbrala bele kopalke s pisanim vzorcem. Čeprav so pozornost sledilcev v veliki meri ukradli njeni čari, pa so nekateri vendarle opazili, da je fotografiji dodala zelo resno sporočilo. Razpisala se je namreč o težkem letu 2020, pa tudi tesnobi, ki jo je čutila med najtežjim delom pandemije, in se dotaknila gibanja Black Lives Matter, ki se zavzema za enakopravnost v družbi. Klub vsemu je dodala, da ni bilo vse tako grozno. "Doma pa so bile stvari mirne. Z družino smo se odeli v kokon in prvič vsi živeli pod isto streho. Zbližali smo se," je napisala. In dodala, da je zelo srečna in hvaležna za partnerja in svojega otroka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEmZex6AKB8/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta