(FOTO) Oboževalci ogorčeni: Država razpada, Jennifer Lopez pa razkazuje svojo zadnjico

D.Ži
08.01.2021 09:50
Vroča latino diva očitno ni izbrala prav dobrega trenutka za svoj plažni ekshibicionizem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jennifer Lopez ima tudi v svojem šestem življenjskem desetletju sanjsko postavo in oboževalci so običajno navdušeni, ker jo tako rada razkazuje. Na zadnji fotografiji, ki jo je objavila na svojem instagramovskem profilu, je pevka pozirala na plaži in, kot običajno, objektivu nastavljala svojo znamenito zaobljeno zadnjico. Mama dveh otrok je seveda v hipu požela plaz komplimentov, a tudi nekaj kritik in očitkov.

Morda je za objavo izbrala nekoliko neposrečen čas, saj se je ravno v tistem času v Washingtonu sesuvala demokracija in so privrženci Donalda Trumpa lomastili po Kapitolu. "Zdaj res ni čas za objavo takšnih fotografij", "Očitno se ti sanja ne, kaj se dogaja v Ameriki", "Zdi se, kot da kažeš svoj drugi obraz, medtem ko je tvoja država v plamenih" je le nekaj ogorčenih komentarjev na zadnjico, ki jo je pevka leta 2009 zavarovala za 27 milijonov dolarjev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta