(FOTO) Đokoviću je nekoč v postelji družbo delala Srbkinja, ki danes računa po 30.000 evrov na noč

D.Ži
08.01.2021 11:23
Pred poroko z Jeleno Ristić je srbski teniški superzvezdnik bil v zvezi z mednarodno uspešno didžejko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je leta  2014 poročil s svojo dolgoletno punco Jeleno Ristić, malo pa je znanega o tem, da je bil prej v zvezi z drugo zelo atraktivno žensko. Danes je športnik družinski človek, ki ima sina in hčerko, nekoč pa so ga povezovali s številnimi ženskami, piše srbski Blic. Ena tistih, ki so nekoč grele njegovo posteljo, je bila Lidija Popović. Še preden je postal svetovna zvezda in najboljši na svetu v svojem športu, je ob njem bila ženska, ki ji v Srbiji pravijo Lady Lee. Takšno je njeno umetniško ime, ko se prelevi v vlogo znane didžejke.

Na Instagramu ji sledi več kot 103.000 ljudi, zaradi atraktivnosti ji pravijo tudi "srbska J.Lo", kar se nanaša na seksapil, ki je podoben tistemu Jennifer Lopez. Pred dvema letoma je Lady Lee oddelala več kot 80 nastopov v tujini, v glavnem v Aziji, kjer naj bi za posamezni nastop v žep pospravila tudi do 30.000 evrov.

V enem od intervjujev se je spomnila svoje zveze z Đokovićem. "Bil je skrben in nasmejan, a to je bilo še v času, ko ni imel današnjih obveznosti. Zdaj na ramenih nosi veliko breme, saj je v svetu športa slaven. Jasno, da ni copata. Je družaben, džentelmenski, vsaj takega se ga spominjam," je dejala Lidija. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta