(FOTO) Pevka, ki naj bi na stranišču ljubimkala s tenisačem, tokrat z dekoltejem zasenčila Ronaldovo punco

D.Ži
05.11.2019 11:34

Jimena Baron je v sedmih nebesih. Na podeltivi nagrad televizije MTV ji je uspelo ukrasti večino pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tisti, ki že leta spremljate življenje argentinskega teniškega zvezdnika Juana Martina Del Potra, ste za ime Jimena Baron že slišali. Gre za argentinsko pevko, ki je s športnikom nekaj časa bila v zvezi, zdaj pa ji je na podelitvi nagrad televizije MTV uspelo zasenčiti celo Ronaldovo Georgino.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4aje85gKwE/{/instagram}
Baronova je na bleščeči podelitvi v Sevilli nosila ekstravagantno kreacijo, ki je dih jemala z zares radodarnim dekoltejem. Med gosti sta bila tudi portugalski nogometni bog Cristiano Ronaldo in njegova lepa Georgina, ki pa sta pristala nekje v senci Argentinkinega oprsja. Čeprav najbrž niti sama ni vedela, kaj je tokrat zvlekla nase, je namen bil dosežen - fotografi so se okoli Baronove gnetli cel večer.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4caKvvAdLc/{/instagram}
O njeni opravi se bo govorilo še več dni, s čimer je njen trud poplačan. S tenisačem Del Potrom se je pred časom spoznala na neki zabavi, na kateri sta nato bojda spolno občevala kar na stranišču. Ona sicer trdi, da se to ni zgodilo, a se je oglasilo več prič, ki so slišale globoke vzdihe iz sanitarij. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4c6s11I5c9/{/instagram}
"Nekatere vaše informacije ne držijo. Del Potra sem res spoznala na tej zabavi in se z njim pogovarjala. Bil je s prijatelji tako kot jaz. Nisem ženska, ki bi seksala na stranišču tuje hiše. To počnem v domači postelji, kjer vem, da bo vse popolno," je Jimena nato dejala v enem od intervjujev. Sodeč po fotografijah na njenem Instagram profilu, kjer ji sledi več kot šest milijonov ljudi, se pevka brez oblačil v javnosti očitno odlično znajde.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4VxtkQgN5i/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4SPaGNA0CN/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B37BCSyBfEE/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta