(FOTO) Po Ljajiću Rebić? Najlepša Srbkinja je samska in potrebna ljubezni

D.Ži
02.04.2019 13:41

Brhka Sofija Milošević razkrila, kakšen moški lahko osvoji njeno srce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Manekenka Sofija Milošević, ki se je drži sloves najlepše Srbkinje, se je pred sedmimi meseci razšla z nogometašem Ademom Ljajićem, medtem pa so jo nekateri spletni portali poskušali poparčkati s hrvaškim reprezentantom Antejem Rebićem. A kot kaže, je šlo le za trače. Tako vsaj lahko sklepamo po njenih zadnjih izjavah. "Evo, že več kot sedem mesecev sem sama. Potrebujem ljubezen," je dejala za Blic in dodala, da mora moški biti iskren in pozoren, da bi jo osvojil. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvgXICVFM7U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera{/instagram}
"Ta moški mora biti nekdo, ki je zelo pozoren, nekdo, ki je dobra oseba. To vedno povem najprej, saj ne maram neiskrenosti, in če vidim, da mi nekdo nekaj taji, je to zame velik minus. Torej, iščem nekoga, ki je pozoren, dober in, ki mi lahko nudi veliko ljubezen - res jo potrebujem," je dejala v intervjuju.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvty9SalWhB/{/instagram}
Priznala je, da vsak dan dobiva ženitvene ponudbe preko Instagrama, pa tudi, da se zaradi svojega poklica pogosto srečuje s predsodki. "Šele ko me ljudje spoznajo, rečejo, da sem povsem drugačna kot na fotografijah. Moje delo vključuje tudi kratke obleke in spodnje perilo, s čemer nimam težav. Navadila sem se živeti s predsodki, a opozarjam, da ni dobro soditi knjige po platnicah," dodaja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvq8NyElSLb/{/instagram}
Sofija in Rebić sta se spoznala v beograjskem hotelu, v katerem je on okreval po poškodbi, ki jo je dobil na tekmi. Bojda je na vse načine poskušala ukrasti njegovo pozornost in bila uspešna, piše Index. Nekaj dni so ju nato videvali skupaj, Rebiću pa naj ne bi bilo všeč, kako so njegovi kolegi Sofijo komentirali. Bojda ji je na koncu vendarle dal svojo številko in tako z njo ostal v stiku.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvHfOFblus6/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuvW5OhlL8r/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/ButlX4LF4jE/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuVu63tFasG/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta