(FOTO) Po operaciji je kot nova: Severina v prozorni obleki slavila rojstni dan

GR.G.
23.04.2019 10:23

Tako vročih fotogografij prijlubljene pevke že dolgo ni bilo videti, sproščenost in razigranost slavljenke pa kaže tudi na to, da je hitro okrevala po operaciji kile.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška pevka Severina je v nedeljo praznovala svoj 47. rojstni dan, rojstnodnevno zabavo pa je, kot kaže, priredila že na predvečer letošnje velike noči. Instagram so namreč preplavile fotografije slavja, ki so jih na Instagramu objavljali povabljeni prijatelji. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwkVR18hXo4/{/instagram}
S Severino so med drugimi proslavljali njen predstavnik za odnose z javnostmi Davorin Grgin, pa prijateljica Iva Radić, ob soprogu Igorju pa se je slavljenka fotografirala v polprozorni bež obleki, nadela pa si je tudi tiaro. S tem je želela izpostaviti, da je kraljica in prava ženska.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwhZmLnAJxq/{/instagram}
Net.hr poroča še, da tako vročih fotografij priljubljene pevke že dolgo ni bilo videti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bwj7SUoBG-d/{/instagram}
Glede na to, da je pevka dobro razpoložena tudi zaplesala, kaže vse na to, da je zelo hitro okrevala po rutinski operaciji kile. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bwh8dnNB6j1/{/instagram}
"Čudovito je rojstni dan slaviti na veliko noč z osebo, ki me je zaprosila na današnji dan pred štirimi leti. Hvala ti, moja ljubezen, na vsakem najinem skupnem dnevu," je še zapisala Severina in se tudi svojim oboževalcem zahvalila za vse čestitke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta