(FOTO) Po oskarjih vsi govorijo o novem videzu Brada Pitta in nekateri so ogorčeni

D.Ži
26.04.2021 10:16
Piše se leto 2021 in svoj čas najbolj oblegani hollywoodski zvezdnik je podelitev oskarjev prišel z miniaturnim čopom. Kot v devetdesetih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Prav veliko se o letošnjih oskarjih ne bo govorilo, zaradi koronskih zaščitnih ukrepov je za nami ena najbolj dolgočasnih podelitev v zgodovini, kar pa ne velja za novo pričesko Brada Pitta. Hollywoodski zvezdnik in nekdanjih mož Angeline Jolie je podelil nagrado za najboljšo stransko žensko vlogo, pri tem pa nosil klasično črno moško obleko. Nič posebnega, a se o njem v urah po podelitvi govori na veliko. Gledalci so namreč ugotovil, da Pitt nosi lase spete v miniaturni čopek. In ta ni po okusu vseh.

"Brad je bil videti zelo dobro, a naj mu že nekdo odreže ta mali umazani rep", "Rada te imam, repku navkljub", "To je uradni začetek kampanje, da Brad ohrani svoj čopek in nam tako prinese pridih svojega sloga iz devetdesetih", je le nekaj mešanih komentarjev na to temo. 

Nagrado je podelil 73-letni Youn Yuh-jung, ki se je med svojim govorom s Pittom opazno spogledovala. Bila je zelo vesela, da ga je srečala in ga vprašala, kje je bil, medtem ko so oni snemali, kar je gledalce zelo nasmejalo. 

Brad Pitt in Youn Yuh-Jung 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta