(FOTO) Po živčnem zlomu: Tako srečna in slečena je Selena Gomez danes

D.Ži
12.02.2019 12:47

Svoj čas najbolj sledena ženska na Instagramu si je morala vzeti nekaj časa zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Odkar je doživela in preživela živčni zlom, je življenje Selene Gomez mirnejše in precej bolj zasebno, zato ne čudi, da je navdušenje ob vsaki njeni novi objavi na družbenih omrežjih med oboževalci toliko večje. Nekoč je čedna pevka in igralka na Instagramu objavljala dnevno in lahko smo sledili vsakemu njenemu koraku, zdaj pa so objave precej bolj ekskluzivne. Najbolj sledena oseba na Instagramu ni več, ta naziv si je medtem prigaral Cristiano Ronaldo, a zlahka bi se vrnila na vrh, če bi le želela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtxEL1EgbYa/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Je pa Selena te dni objavila simpatično galerijo fotografij, ki so nastale na potovanju s prijateljicami. Vidimo jo v retro belem bikiniju in kar žari od sproščenosti in sreče. Slike so v samo šestih urah zbrale osem milijonov všečkov in nešteto komplimentov. Pevka je kopalke dopolnila z velikimi, okroglimi zlatimi uhani in lasnimi podaljški. Kot je razkrila, jo je do potovanja pripeljala poroka prijateljice Courtney Barry. Na njeni dekliščini je Selena blestela v rdeči obleki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta