(FOTO) Pravijo, da je videti kot boginja, sama pa s seboj ni povsem zadovoljna. Razkrila je, kaj jo moti ...

D.Ži
21.12.2021 10:16

Ena najbolj občudovanih žensk na sceni je mimogrede nakazala, da se tudi sama bori s kompleksi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Pevka Nicole Scherzinger je na svojem Instagram profilu objavila nove občudovanja vredne fotografije, na katerih 165 centimetrov visoka lepotica pozira s svojim fantom Tomom Evansom na plaži v Združenih arabskih emiratih.

"Če stopim na prste, bodo moje noge videti daljše?!" je napisala Nicole ob fotografijah, ki jih je delila. Za fotografiranje je oblekla zapeljiv zelen bikini.

"Ta prizor mi je polepšal dan," "Ni ti treba stati na prstih, popolna si takšna, kot si", "Prelepa si in tudi fant poleg tebe ni slab", "Neresnična si", "Noro, kako si lepa", "On je najsrečnejši moški", " Tvoje noge so popolne," " Izgledaš čudovito", "Punca, dovolj si visoka", "Tvoja višina je popolna" so le nekateri komentarji navdušenih oboževalcev.  

43-letna Nicole nekoč v ljubezni ni imela prav veliko sreče, dokler ni spoznala Toma. Le še redko se ločita. Par sta že od konca leta 2019, zadnje leto pa sta se sproščala na plažah po svetu. Rada potujeta. Od marca lani sta obiskala Portugalsko, Turks in Caicos, Sveto Lucijo in Havaje, zdaj pa so bili na vrsti Združeni arabski emirati.

Nicole je pred Tomom ljubila šest let mlajšega voznika formule Lewisa Hamiltona in bolgarskega teniškega igralca Grigorja Dimitrova, ki je od nje 13 let mlajši. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta