(FOTO) Presenečeni boste, ko boste videli, kaj voditeljica Kmetije skriva pod obleko

14.09.2021 10:00
Natalija Bratkovič se je vrnila na televizijske ekrane, kjer pa ne vidimo njene intimne "galerije" tetovaž.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Kmetija se je vrnila na Pop TV, z njo pa tudi simpatična voditeljica Natalija Bratkovič. Z nasmejano Mariborčanko smo se skozi leta pogovarjali že večkrat in vedno je o sebi razkrila kaj zanimivega. Je vendarle ženska, ki rada živi na polno in ki jo zanima veliko stvari. Ste vedeli, da ima kar devet tetovaž? Največji tatu, ki meri kar 40 centimetrov, ima na hrbtu. "Gre za lovilca sanj, ki ga je mojster delal kar štiri ure in pol," nam je razkrila. Sumimo, da bo svoji zbirki tetovaž prej ali slej dodala še kakšno. 

Pro Plus

Kaj še vemo o Nataliji? To, da je levičarka, a zna pisati tudi z desno roko. Četrti razred je končala dva meseca prej. Razlog - padec s češnje. Zapleten zlom desne golenice je zahteval štiri mesece mavca in bergle. Natalija si rada privošči kos torte, to strast je kazala že v otroštvu in si torto privoščila kar z rokami.

Osebni Arhiv

Kot prava Štajerka je strastna navijačica NK Maribor. "Samo ena je ljubezen večna in ta je vijolična," pravi.

Obožuje adrenalin in vse povezano z njim. Je strastna motoristka. Obožuje tudi računalniške igre in kar 10 let je igrala igro World of Warcraft. Natalija je, zelo pohvalno, krvodajalka. Ima krvno skupino B+.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta