(FOTO) Presenetilo vas bo, kaj 23 let po ljubimkanju s Clintonom počne Monica Lewinsky. Videti je odlično ...

03.09.2021 09:35
Monico Lewinsky je javnost spoznala kot ljubimko nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, zdaj pa se je vsa žareča pojavila na premieri mini serije o tem spolnem škandalu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skrivnostno nasmejana. Monica Lewinsky in predsednik Bill Clinton leta 1998. 
Profimedia

Danes je 48-letna Monica Lewinsky aktivistka, modna oblikovalka in televizijski obraz, širša svetovna javnost pa se je bo večno spominjala kot ženske, ki je v ovalni pisarni oralno zadovoljevala takratnega ameriškega predsednika Billa Clintona. Spolni škandal je pred 13 leti pretresel Belo hišo, zdaj so spomine nanj obudili z novo mini serijo "American Crime Story", ki nosi naslov "Impeachment". 

Zanimivo je, da je najbolj znana ljubica na svetu ena od producentk serije, pojavila se je tudi na svečani premieri v Los Angelesu in tam blestela. Dobro razpoložena in urejena v nulo je bila brez dvoma glavna zvezda dogodka. Že davno se je naučila živeti s slovesom ženske, ki je shranila od predsednika popackano modro obleko in kramljala o tem, kaj vse ji je v trenutkih intime počel s cigaro. 

Profimedia

Monico v seriji igra Beanie Feldstein, vlogo Clintona Clive Owen, prevarano prvo damo Hilary pa Edie Falco. Lewinskyjeva je sicer rojena v Kaliforniji, tam se je vpisala na dramsko akademijo in se zapletla v afero z enim od profesorjev. Po petih letih sta nehala ljubimkati, sama pa se je lotila študija psihologije v Oregonu.

Profimedia

Leta 1995 je preko družinskih zvez prišla do pripravništva v Beli hiši v Washingtonu. Preden je leta 1998 svet presenetila novica o njenem razmerju s Clintonom, je bilo v Beli hiši slišati govorice, da z njim preživlja sumljivo veliko časa. Kasneje je priznala, da sta v ovalni pisarni bila intimna vsaj devetkrat. Clinton se je kasneje za svoje skoke čez plot večkrat javno kesal, afero pa je sprva strogo zanikal. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta