(FOTO) Pretirano pomlajen obraz Victorie Beckham je pretresel javnost: "Kaj se ti je zgodilo? Prenehaj s filerji"

14.10.2021 06:00
Žena Davida Beckhama je naslednja v vrsti zvezdnikov s togimi obrazi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Victoria Beckham je gostovala v televizijskem šovu Good Morning America, gledalce pa je presenetil nenavadno tog videz njenega sicer tradicionalno nenasmejanega obraza.

Profimedia

Zdi se, da je Victoria naslednja na vse daljšem seznamu zvezdnikov, ki so pretiravali s pomlajevanjem. Kot kaže, je močno pretiravala s polnili, zlasti na področju ustnic.

Profimedia

Komentarji na njen nov, še bolj brezizrazni obraz kar dežujejo. "Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?" se sprašujejo na Twitterju. "Naj preneha s filerji!", "Kaj si je naredila z ustnicami?" še dodajajo.

Victoria je v oddaji sicer govorila o svojem zakonu z nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom. "Rada sem z njim, ker je po vseh teh letih super. Je izvrsten mož in oče," pravi nekdanja članica skupine Spice girls, ki je svoje nove lepotne popravke pokazala le nekaj dni po tem, ko je napihnjen in pretirano zglajen obraz Toma Cruisa pretresel javnost. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta