(FOTO) Problematični Kanye West ima novo lepo punco in ta rada pozira brez oblačil

D.Ži
17.11.2021 09:00

Škandalozni reper je po ločitvi od Kim Kardashian očitno našel novo srečo v ljubezni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

44-letni reperski zvezdnik Kanye West naj bi bil na več zmenkih z instagramovsko senzacijo, 22-letno Vinetrio, Daily Mail pa piše, da naj bi bila njegova punca in hkrati velika oboževalka vsega, povezanega s klanom Kardashian.

Viri so za Page Six pred dnevi razkrili, da sta Kanye, ki se zdaj predstavlja kot Ye, in Vinetria skrivaj zaljubljena že nekaj časa. Manekenka, zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer deli vsako podrobnost svojega življenja, s svojim videzom navdušuje iz dneva v dan, najbrž tudi zato, ker pogosto pozira pomanjkljivo oblečena.

Tako kot predrzne modne kreacije lepotica obožuje televizijsko družino Kardashian. Nedavno je Kourtney Kardashian prek spleta sporočila, da je presrečna zaradi njene zaroke s Travisom Barkerjem, pogosto je v preteklosti objavljala fotografije slavnega klana. Kot kaže, je zdaj ujela bivšega moža slavne Kim. 

Odkar se je začelo pisati o njeni zvezi s Kanyejem, je z instagrama izbrisala večino fotografij in pustila le nekaj izbranih. Število njenih sledilcev hitro raste, aktivna je tudi na twitterju. Ironično je, da je večkrat poudarila, da svoje zasebno življenje rada skriva pred javnostjo.

Pred kratkim sta se Kanyejem pokazala na tekmi, kar ni ostalo neopaženo. Vzhajajoča manekenska zvezda, ki ji bo zveza z enim najbogatejših estradnikov zagotovo zelo koristila, je podpisala pogodbo z novo manekensko agencijo in ponudbe za delo bojda dežujejo. Parček svojega razmerja sicer še ni uradno potrdil, molčijo tudi pri Kardashianovih. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta