(FOTO) Provokativna izjava Severine: "Moj koronavirus traja od novembra"

A.L.
16.03.2020 16:27

"Sanjala sem ga in jokala. Neopisljiva bolečina, pomešana z občutki zaradi koronavirusa in bolečine ljudi, ki so zboleli, a ne vedo, zakaj."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška pevka Severina se je oglasila na Instagramu, kjer aktualno zdravstveno situacijo, povezano s koronavirusom, primerja s svojo agonijo, ki traja že od lanskega novembra. Spomnimo, da je Severina takrat po odločitvi sodišča ostala brez skrbništva nad sinom Aleksondrom. Pravi, da joka že 117 dni, izjema je bilo deset dni, kolikokrat je v tej mesecih sin prespal pri njej.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9txxEjh1g2/{/instagram}
"Sanjala sem ga in jokala. Neopisljiva bolečina, pomešana z občutki zaradi koronavirusa in bolečine ljudi, ki so zboleli, a ne vedo, zakaj. Ne vemo, kako se ga zdravi, niti, kako dolgo bo trajal. Ni zdravila. Moj 'koronavirus' traja od 28. novembra 2019, ko sem izvedela, da so mi sina, ki je bil z mano od rojstva, ki je živel v sreči in veselju, obdan z ljubeznijo, z eno nepravnomočno mero in sodbo, ki je prišla kot korona, ne ve se zakaj in kako, odvzet," je zapisala. Ob tem je dodala, da se kaj podobnega v zgodovini Hrvaške še ni zgodilo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B88ibGGhNhG/{/instagram}
S svojim zapisom je, kljub nekoliko nenavadni primerjavi, med oboževalci vzbudila veliko sočutja. Ti ji pošiljajo besede podpore in jo, kolikor je to mogoče, poskušajo bodriti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8ZGIHChK3q/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7-6zgyBgcJ/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta