(FOTO) Rita Ora v oprijetem športnem kompletu pokazala mnogo več, kot si je želela

D.Ži
27.01.2022 12:10

Pevka zadnje čase trenira pri slavnem trenerju Jonu Castanu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj



 

Profimedia

Pevka Rita Ora je na poti v telovadnico v Sydneyju ponosno razkazovala svoje obline v precej opaznem športnem kompletu, ki je domišljiji mimoidočih pustil le malo prostora. 

Profimedia

31-letna pevka, ki je trenutno del ekipe talentšova v Avstraliji, je pozornost pritegnila z ozkimi pajkicami in radodarno dekoltiranim topom. 

Profimedia

Rita zadnje čase trenira pri slavnem trenerju Jonu Castanu, katerega stranki sta tudi igralka Rebel Wilson in manekenka Pia Whitesell.

Profimedia

"Ponavadi telovadim uro ali dve, odvisno od tega, koliko časa imam. Osredotočam se predvsem na stegna in zadnjico, zato veliko počepam in dvigujem uteži," je razkrila v intervjuju za revijo Shape.

Profimedia

Zadnje čase javnost zelo zanima tudi njena ljubezenska zveza s 15 let mlajšim režiserjem Taikom Waititijem, ki jo je svetu razkrila lansko jesen. Leta 2018 se je on po sedmih letih zakona ločil od žene Chelsee Winstanley, s katero imata 8-letno hčer Te Hinekahu in 5-letno hčerko Matewo Kiritapa.

Profimedia

Rita je imela pred slavnim oskarjevcem rada francoskega režiserja Romaina Gavrasa, prej pa so jo povezovali s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom in Jamesom Arthurjem, a zdi se, da je pravo srečo našla šele z režiserjem, s katerim preživlja skoraj vsak svoj prosti trenutek. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta