(FOTO) S koronavirusom okužena Severina iz karantene pošilja čustvena sporočila

D.Ži
18.08.2020 10:57

Hrvaška zvezdnica se te dni med domačimi štirimi stenami spominja preminulih glasbenih kolegov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška zvezdnica Severina Kojić se trenutno nahaja v samoizolaciji, saj se je okužila s koronavirusom. Dneve preživlja med domačimi štirimi stenami in se spominja glasbenih kolegov, ki jih več ni med nami.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD_PU2zheaN/{/instagram}
Ob peti obletnici smrti se je spomnila tudi legendarnega Arsena Dedića. "Arsen je bil faca, svoj, v svojem svetu, s pesmimi, ki sem jih poslušala, ko sem bila mala. Dida moj, Djevojka za jedan dan ... Imela sem srečo se družiti z njim, bil je neverjetno duhovit. Našla sem posnetek, ki me je spomnil nanj in nasmejala sem se do solz. Hvala, Arsen, ker si bil. Hvala ti za pesem Sama na sceni, po tem se te bom spominjala, po tvojem humorju ... Pravijo, da človek, ko se začne smejati na svoj račun, vse preboli," je napisala pevka, ki je pred nekaj dnevi svojim oboževalcem razkrila, da se je okužila, njen sin pa virusa nima.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD398EWhsVe/{/instagram}
Da bi dečka zaščitila, ga je dan pred dogovorjenim terminom vrnila svojemu bivšemu partnerju. Slednjega je sicer prosila za diskretnost, a se je novica o njeni okuženosti v srbskih medijih pojavila že dvajset minut kasneje. Nekateri so se celo razpisali, da naj bi se okužila med "žuriranjem po Dalmaciji z otrokom", kar jo je zelo prizadelo. "Imam pozitiven test, simptomov nimam, okužila sem se od bližnje osebe, najverjetneje po vrnitvi v Zagreb, ne pa med počitnicami v Dalmaciji," je pojasnila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDeJQ9wB-R-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDOEJbNBUcd/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta