(FOTO) S to bivšo gimnastičarko ima Putin štiri majhne otroke in odkrili so, kam jih je umaknil

ZaB
07.03.2022 12:54
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ljubica Vladimirja Putina, nekdanja trofejna ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, se skriva v dvorcu v Švici, medtem ko ruski predsednik vodi vojno proti Ukrajini, je objavil ameriški tabloid Page Six. 

Zasebno življenje ruskega predsednika je tabu. Kabajevo in ločenca Putina povezujejo že desetletje in pol. 69-letnik in 38-letnica naj bi imela skupaj štiri otroke: sedemletni dvojčici in dva sinova.    

Profimedia

Da mu gredo na živce ljudje, ki tiščijo radovedni nos v tuja življenja, je Putin rekel nekoč. Ve se, da je z nekdanjo soprogo Ljudmilo, ki naj bi zdaj s precej mlajšim moškim tudi živela v Evropi, dobil v 30-letnem zakonu dve hčerki.    

Kabajevi so zaradi dopinga odvzeli kar pet zlatih medalj. Ko so zaradi agresije v Ukrajini začeli Rusijo izločati s športnih tekmovanj, se je oglasila, češ da športni funkcionarji niso reagirali, ko je šlo za območje nekdanje Jugoslavije ali v Iraku, Libiji, Siriji. Športnikov in klubov niso sankcionirali. Ko se je Rusija "odločila zaščititi Donbas in Lugansk pred nacisti", pa so se zelo razjezili ... 

Alina Kabajeva.
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta