(FOTO) Se spomnite lepe plesalke Svetlane Cigoj, ki so ji pripisovali razmerje s Frankom Bajcem? Zdaj je sporočila veselo novico

A.L.
05.03.2021 07:31
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miro Majcen

Se še spomnite lepe Svetlane Cigoj, ki se je v šovu Zvezde plešejo na plesnem parketu vrtela s Frankom Bajcem? Marsikdo je bil takrat prepričan, da je kemija, ki jo kažeta med plesom, tako močna, da se med njima nekaj plete tudi v zasebnem življenju. Govorice niso potihnile niti po koncu šova.

A kmalu je postalo jasno, da je postavna svetlolaska v dolgoletnem razmerju, z možem Mišo Cigojem imata že enega otroka. Zdaj pa je Svetlana potrdila še veselo novico. Prvorojencu Kostji se bo čez pet mesecev pridružil bratec ali sestrica. 

"Smo v pričakovanju drugega družinskega člana. Moj sin se zelo veseli prihajajoče družbe. Časi, v katerih smo se znašli, so nam prinesli tudi mirne družinske užitke. Popestritev družine pričakujemo konec avgusta in ker poletje zelo hitro mine, bo ta dan en, dva, tri tukaj," je povedala za portal Njena.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta