(FOTO) Se zgodovina ponavlja? Angelina Jolie spet ljubi poročenega moškega

A.L.
22.07.2019 10:03

Očitno je napočil čas, da se Angelina Jolie spet posveti ljubezenskemu življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

44-letna igralka Angelina Jolie naj bi se z nekdanjim partnerjem, prav tako igralcem Bradom Pittom, po dolgem času le dogovorila glede skrbništva nad njunimi otroki, zaradi česar je Jolieva končno nekoliko bolj sproščena. Igralka naj bi se spet zaljubila, njeno srce pa je tokrat ukradel poročeni moški.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0BsnbzIKiS/{/instagram}
Eden od ustvarjalcev filma “Those who wish me dead” je za medij Enquirer dejal, da se je Joliejeva zaljubila v telesnega stražarja. "Obnaša se kot zaljubljeno dekle, žena telesna stražarja ju je že zasačila skupaj in možu zagrozila z razvezo," je povedal neimenovani vir.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz-8yL9ocxM/{/instagram}
Tuji mediji so svežo zaljubljenost 44-letnice nemudoma povezali z dogodki izpred časov, ko se je Joliejeva zaljubila v Brada Pitta, ki je bil v tistem času poročen z igralko Jennifer Aniston. Takrat so ji očitali, da zlorablja zakon, nič drugače pa naj ne bi bilo tudi tokrat.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzX1d_3I0IK/{/instagram}
Joliejeva in Pitt sta se zadnji dve leti pregovarjala glede skrbništva nad njunimi šestimi otroki, zato je sedaj, ko je vsega konec, očitno čas, da se ponovno posvetita svojim življenjem. V tem času je Brad Pitt večkrat dejal, da je Joliejeva tista, ki ovira dokončno razvezo. In kakšna je torej odločitev? Zaradi snemanja filma bodo otroci to poletje preživeli pri očetu, kjer bodo uživali na njegovem luksuznem posestvu. Kot poročajo tuji mediji, gre za velik korak v njuni komunikaciji, saj dotlej igralka skrbništva ni želela deliti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByU7Ss4o06F/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta