(FOTO) Severina ostala brez nastopov, sodelavcev in denarja: Je na robu živčnega zloma?

A.L.
23.03.2019 16:21

Severina ima novega menedžerja. To je kar njen partner Igor Kojić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po poročanju srbskih medijev so vse glasnejše govorice, da je Severina prekinila sodelovanje z najtesnejšimi sodelavci - menedžerjem Tomico Petrovićem, strokovnjakom za odnose z javnostmi Davorjem Grgino in odvetnikom Darijom Budimirom. Srbski Kurir je včeraj pisal, da je skrb za Severinino kariero prevzel njen mož Igor Kojić, katerega delo pa naj ne bi bilo dobro. Po poročanju tujih medijev je Severina nekoč nastopala za osem do deset tisoč evrov, Kojić pa naj bi se pogodil za pet tisoč evrov, kar hrvaško zvezdnico spravlja v nejevoljo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvJWegbh2BD/{/instagram}
Severina naj bi bila po odhodu menedžerja do Kojića nepopustljiva. Zganja histerijo in zahteva, da se bolj angažira. Kojić naj bi vse to prenašal, a ima težave z iskanjem dela, saj naj ne bi bilo nikakršnega zanimanja za njene pesmi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuwSM-eBCB3/{/instagram}
Težave se pojavljajo tudi pri nastopih. Pevka je pred kratkim odpovedala tri koncerte, za dan žena pa kljub vsemu nastopila, a za nastop prodala le 120 vstopnic. Ob številnih težavah, ki so se pojavile v življenju slavne pevke, se mnogi sprašujejo, ali je le ta na robu živčnega zloma.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuTT8Vkh0GD/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta