(FOTO) Slavni didžej mlade in lepe punce ni zasnubil na klasičen način. Namesto zaročnega prstana je dobila ...

D.Ži
22.03.2022 09:09

David Guetta in njegova atraktivna Jessica Ledon te dni uživata na plaži v Miamiju. 54-letni ločenec je srečo našel s 24 let mlajšo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavnega didžeja Davida Guetto so na eni od plaž v Miamiju opazili z njegovo mlado punco Jessico Ledon, paparaci so ju ujeli v sproščenih trenutkih, pri čemer romantike in iskric strasti ni manjkalo.

54-letni David in 30-letna Jessica sta si poljube izmenjevala v morju in na ležalnikih, kubanska lepotica pa je dodatno pozornost pritegnila s svojimi bujnimi oblinami, ki jih je poudarila v miniaturnih kopalkah.

Profimedia

Parček sta postala leta 2015, lani pa so se mediji razpisali o tem, da je David svoji lepotici namesto zaročnega prstana podaril "zaobljubni prstan", ker v zakon preprosto več ne verjame. 

Profimedia

David se je namreč od svoje žene Cathy Lobe ločil leta 2014 po 22 letih zakona, v katerem sta spočela sina Elvisa in hčerko Angie, prstan, ki ga je podaril Jessici, pa simbolizira njegovo ljubezen in predanost.

Profimedia

Govorice o zaroki so se pojavile leta 2018, potem ko so na Jessicini roki opazili bleščeč diamant, ki ga je ponosno razkazovala na družabnih prireditvah.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta