(FOTO) Slovenska igralka odkrito spregovorila o lepotni operaciji. Popravila si je ...

D.Ži
11.02.2020 11:02

Tjaša Železnik je svoje spletne sledilce presenetila s fotografijami lepotnega posega, ki ga je na njej izvedla plastična kiruriginja Katarina Živec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Televizijski gledalci se je spomnite po vlogi Ane Ban v seriji TV Dober dan in po vodenju nacionalkine nedeljske oddaje Tistega lepega popoldneva, obiskovalci gledališča pa še po številnih drugih vlogah. In zdi se, da se Tjaša Železnik skozi leta skoraj ne spreminja. Ostaja takšna, kot smo jo spoznali - čedna, eterična, mila in izjemno lepa. Očitno pa sama na sebi opazi več sprememb. "Nekoč davno, sem takole na različnih naslovnicah in v revijah razkazovala svoj lep, ploski trebuh. Kmalu bo spet tak," je zapisala na svojem Instagramu, objavila kolaž starih medijskih slik in tako nakazala, da se pripravlja na lepotni poseg pri plastični kirurginji Katarini Živec. V komentarjih je dodala še, da bo o podvigu kmalu povedala kaj več.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8MnxhLJ9Jq/{/instagram}
Poseg je očitno mimo, saj je Tjaša že objavila fotografijo, na kateri vidimo njen trebuh prekrit s kirurškim obližem. "Zaenkrat pa, tako nekako," je pripisala. Kaj točno je Tjaša popravljala, bo očitno znano v kratkem, ko bo igralka svoj "popravek" morda tudi pokazala javnosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8Mn6CPpBQ9/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8RaeK-JHNT/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6mKS-DpQES/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta