(FOTO) Slovenska pevka prevzela Balkan, sedaj ji cveti še Instagram "kariera"

A.L.
10.01.2019 13:41

Ne le pevska, cveti ji tudi instagram kariera.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Pevka Senidah, nekdanja članice skupine Muff, je skoraj čez noč postala zvezda Balkana. Ogledi njenih videospotov strmo naraščajo iz dneva v dan. Videospot za pesem Slađana si je do danes ogledalo že 30 milijonov ljudi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BqukiaylxIE/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrfUrc5lV68/{/instagram}
33-letnici iz Ljubljane pa ne cveti le pevska kariera, vse bolj je namreč priljubljena tudi na družbenih omrežjih. Na Instagramu je v nekaj mesecih uspela zbrati 106 tisoč sledilcev. Še novembra ji je sledilo okoli 80 tisoč sledilcev, danes skoraj 40 tisoč več.
Sledilci množično všečkajo in komentirajo vsako njeno fotografijo. Navdušeni so nad njenim dovršenim videzom in stilom. Srbski mediji njen stil opisujejo kot svež in urban, takšen, kot ga nosijo največje ameriške zvezdnice.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bqzry2Fl_xd/{/instagram}
Z več kot 100 tisoč sledilci se je pevki uspelo zavihteti na visoko mesto med Slovenci, ki se lahko pohvalijo s tako visokimi številkami na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrIvDA4Fx6p/{/instagram}
Kot smo v preteklosti že poročali, so nad Ljubljančanko prevzeti predvsem Srbi. Tamkajšnji mediji so ponoreli, slovensko pevko naravnost obožujejo, njihovi mediji so polni novic o Slovenki, za katero se sprašujejo, "kje se je tako dobro skrivala do sedaj". "Naša nova obsesija," je mogoče prebrati v naslovu enega od srbskih medijev, na družbenih omrežjih pa se vrstijo komentarji, kot so: "Najjača na svetu," "kraljica" in "diva".
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrPrtksl-Xj/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta