(FOTO) Srhljivo: Kamera ujela, kako je znan Slovenec skočil s pečine

D.Ži
05.07.2019 13:11

Franko Bajc je tokrat šel čez rob. Dobesedno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Videli smo ga že v marsikakšni adrenalinski situaciji in ni skrivnost, da se Franko Bajc vselej rad sprehaja po robu, a tokrat je njegovim sledilcem na Instagramu resnično zaledenela kri. Videli smo ga že med hojo na najvišjem dimniku v Sloveniji in med plesom v šovu Zvezde plešejo. Tokrat pa je postavni Franko naredil korak čez rob. Dobesedno.  "Filter ni potreben. Na dopustu ... od vsega. Vrnem se," je objavil na Instagramu in dodal fotografijo svojega skoka v morje z vrtoglavo visoke pečine. Glede na objavo fotografije je skok očitno preživel brez posledic, a prav vseeno oboževalcem lepega Krašovca ni bilo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzYKJo7Ahn8/{/instagram}
"Življenje je zelo dragoceno, vem, da adrenalin je top, samo ena napaka in lahko se obrne vse narobe ... Srečo želim in previdno," mu je na srce položila ena od sledilk. "Sam ne se mi ubit lih teden pred snemanjem spota stari," komentira Kris Kodelja. "Ti si res norc," dodaja sledilka Vesna. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bt23kxSBT2g/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByYH9adAWpG/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bv6oApRBdYx/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta