(FOTO) Ste opazili? Ula Furlan ima v svojem prenovljenem stanovanju nekaj, kar je obnorelo Instagram

14.10.2021 10:02
Klub častiteljev monster je dobil novo zelo znano članico, ki bo odslej morala pridno zalivati.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mp Produkcija/pigac.si

Mislili smo, da gre le za kratkotrajni trend, a navdušenje nad lončnicami še kar traja in traja. Zelena manija se širi in vse več domov se spreminja v prave male džungle. Da je Ula Furlan prenovila svoje stanovanje, že vemo. Mesece smo lahko preko družbenih omrežij spremljali, kako njeno gnezdo dobiva novo, svežo podobo.

Kar je nastalo, je všečno, urbano in zelo v njenem svetlem, igrivem slogu. Ula je dober okus brez dvoma podedovala po svoji mami Miši Molk. A ko je gledala prenovljene prostore, se ji je zazdelo, da v njih nekaj manjka. Odločila se je za sobne rastline in tako postala članica kluba zalivalcev.

Pri ustvarjanju hišne džungle sta ji pomagali strokovnjakinji. "Prišli sta v moje domovanjce, namenit mu zelenja, namenit mu estetike in še za hint več kisika," pravi Ula.

Skupaj so presadile trendovsko monstero, trenutno eno največkrat fotografiranih rastlin na Instagramu, in ustvarile prijetno okolje s pridihom zelenega. Ula je vse skupaj tudi dokumentirala na družbenih omrežjih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta